Foto og Film

Hva er vel kommunikasjon uten bilder? Gode bilder skal være med på å øke oppmerksomheten og eventuelt salg av dine produkter og tjenester. I dag bruker vi foto og film mer en noengang i form av presentasjoner av bedriften på nett, og også i andre kanaler. Presentasjonfilmer, produktfilmer og reklamefilmer er også mye brukt, og har langt bedre oppmerksomhetsgrad enn kun tekst.

Foto

Gode produktbilder øker salget av dine produkter. Vi tar produktbilder tilpasset nett og trykk med studio-oppsett eller telt. Vi kan ta bilder i våre lokaler, eller så kommer vi til deg. Vi har topp moderne utstyr og kommer gjerne til bedriften for å ta ansattbilder og andre bilder til nettsider, magasiner og brosjyrer.
Vi hjelper deg med både foto, etterarbeid og redigering. Vi bruker både Photoshop og Lightroom. Vi har også tett samarbeid med flere freelance fotografer for større fotooppdrag.

Foto leveres av Header AS

Film

Ett bilde sier mer en 1000 ord, film sier enda mer! Å vise et produkt, eller tjeneste,  ved hjelp av film er effektivt og gjør informasjonen lett tilgjengelig for betrakteren. Å kombinere historiefortelling, tekst og grafikk i bevegelig format gjør det mye enklere å formidle den rette følelsen for produktet og tjenesten. Vi tar hele produksjonen internt:  manus/storyboard, film, klipp, lyd og konvertering til de ulike formater. Vi har lang erfaring innen produksjon av presentasjonsfilmer og enkle reklamefilmer for visning på nett og i digitale annonser. AVdigital har også samarbeidspartnere lokalt for større produksjoner for Kino og TV. Se eksempler på hva vi har produsert under: Våre arbeider

Film og video av Header AS

Drone

Vi har sertifiserte dronepiloter klare for alle typer oppdrag. Vi utfører foto og filmoppdrag for reklamefilm og sosiale medier, markedsføring av boliger og boligprosjekter, inspeksjon av ulike bygninger og utstyr samt fotogrammetri. Vi brukes også ofte til å dekke ulike arrangementer som konserter og idrettsarrangementer. Ta kontakt med oss for hjelp til dine oppdrag.

Streaming

Livestreaming ble for alvor kjent for publikum i Norge når pandemien ankom. Det ble da viktig å kunne formidle lyd og bilder til publikum som ikke kunne være tilstede på ulike arrangement. Vi i Header har alt utstyr som skal til for å streame ditt arrangement, om det er opplæring, konferanser, konserter,  sportsarrangement eller presentasjoner.
Vi har flerkamera produksjon med opptil 20 kanalers lyd. Vi kan også produsere innhold i ulike nettløsninger samt billett og betalingsløsninger.
Kontakt oss for mer informasjon.

Header As leverer streaming og streamingtjenester

Lyd

Av lydarbeid, så er vi eksperter på Radioreklamer, samt på opptak og etterarbeid til film. Vi har eget lydstudio der vi også produserer musikk, og effekter til ulike reklamer. Vi gjør også mastering av Radio og TV lyd. Kontakt oss i dag for å få tilbud på en god Radioreklame for ditt produkt eller tjeneste. Vi  har levert radioreklamer og musikk både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi kan det!

Lyd og radioreklame av Header AS
Meny