Webutvikling

Webutvikling kan være så mangt. Vi tar for oss den markedsmessige delen av nettet, og vi vil at våre kunder skal skinne på nett! Hvordan få flere besøkende og flere salg? Vi hjelper deg!

Nettsider

En god nettside bygger tillit og omdømme.
Nesten alle som ønsker å bestille ny tjeneste, kjøpe et produkt, eller bare trenger informasjon, begynner med et søk på Internett og Google. Hvis de ikke finner din nettside, eller finner en nettside som er dårlig og uoversiktlig, så kan du miste kunder. En god nettside for deg og ditt firma vil skape tillit og trygghet hos dine kunder.  Nettsiden vil representere din bedrift på en effektiv måte, og være synlig for nye potensielle kunder og er din reklameplakat 24/7.

Profilhåndbok og logoer av Header AS

Nettbutikk

 Internett er verdens største handlegate. Da gjelder det å ha et flott utstillingsvindu og systemer som snakker sømløst sammen. Tenker du på å starte nettbutikk, må du først og fremst ha undersøkt og fått bekreftet at du har et konkurransedyktig produkt å selge på nett.
Hvis du allerede har en fysisk butikk, er ikke veien lang for å starte nettbutikk, som kan være en god kanal for å nå ut til flere kunder og øke salget. Vi har lang erfaring med bygging og markedsføring av nettbutikker!

Header utvikler i Woocommerce

Analyse

Webanalyse handler om å samle inn og bearbeide data, for å skaffe seg best mulig innsikt. Denne innsikten skal deretter omgjøres til planer som skal sikre nye målsetninger. Disse målsetningene kan være forskjellig, men noen er typiske som; øke salg, få flere kunder, øke kunnskap, skape interesse eller formidle informasjon. Vi i AVdigital er Google partner, og setter alle våre kunder med ulike verktøy for å samle inn og bearbeide data. Vi hjelper deg å skaffe innsikt for å øke dine målsetninger!

Header leverer Google Analytics og SEO

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO er en prosess der innhold og nettsider blir oppdaget av søkemotorer og oppnår bedre synlighet eller rangering, blant annet på resultatsidene til verdens største søkemotor Google.
Tenk etter – hvor ofte bruker du Google? 92 % av all informasjonsinnhentning i dag starter med et søk, mens 78 % av alle kjøp i Norge begynner med at noen søker på nett. Vi sier det ofte litt brutalt; finner kunden deg ikke på nett, så eksisterer du ikke. Vi hjelper deg til å få høyere rangering i Google, det er der kampen står!

Header leverer på Haugalandet
Meny