Markedsføring

Markedsføring er alt din bedrift kommuniserer.
God markedsføring tar menneskers behov på alvor, og bidrar til å utvikle og forbedre produkter og tjenester som folk trenger. God markedsføring bidrar til å informere publikum, styre deres forventninger og ta gode forbruksbeslutninger.

Profilering

Profilering  også kalt merkevarebygging eller «branding», beskriver det å skape en identitet og et rykte for sin bedrift. All god profilering starter med en god Logo og en profilhåndbok, som skal være bedriftens «håndbok» på hvordan profilen/logo skal brukes. Profilering omfatter også profileringsartikler, som kan være alt som logoen kan plasseres på, som for eksepel: Skilt, Bildekor, Klær, Krus, Kulepenner og Reklameartikler. Vi leverer alt dere trenger!

Header AS leverer trykksaker

Digital

Digital markedsføring innebærer all markedsføring på digitale flater. Dette kan være digitale annonser og annonsering på Facebook og Google, og også markedsføring på sosiale medier (SoMe) som Facebook, Instagram, Snapchat og flere. Først og fremst dreier digital markedsføring seg om å ha en solid digital tilstedeværelse på nett og i de ulike digitale kanalene. Vi har lang erfaring og har flere utmerkelser innen Digital markedsføring.

Header AS lager nettsider

Trykksaker

Vi i AVdigital har eget digitaltrykkeri på huset, som gjør at vi raskt kan levere trykksaker som: Visittkort, brevark, plakater og enkle brosjyrer. Via våre partnere lokalt kan vi levere alle typer trykksaker på rekordtid. Vi leverer både design og trykk av trykksaker som: Årsrapporter, Brosjyrer, kalendere, kataloger, magasiner og reklameaviser. Vi kan også levere andre typer trykk som; Emballasje, Esker, Poser, Tape, Etiketter og Klistremerker. Kontakt oss, og vi fikser det du trenger.

Grafisk design av Header AS

Kampanjer

En kampanje, eller reklamekampanje er fra gammelt av definert som: «Det å planmessig prøve å påvirke forbrukerne til å kjøpe et bestemt produkt.» Dette stemmer jo også idag. Slik vi ser på kampanje, er det å legge en plan for å ta ut de produkter eller tjenester som skal reklameres for, i de beste kanaler og i rett tid. «Time to market», er et begrep som spiller på det å vite når tiden er best å nå den definerte målgruppen. Vi i AVdigital har lang erfaring i det å lage kampanjeplaner, produsere innholdet i kampanjen og å ta kampanjen ut i de ulike kanalene.

MArkedsføring og kampanjer av Header AS
Meny